terug naar opleidingen


 
POST-HBO Geo-ICT specialist in 18 maanden / deeltijd
Niveau
HBO
Tijdsduur
18 maanden
 
Lesvorm
Klassikaal
 
Startdatum
Woensdag 8 maart 2023
 
Plaats
Apeldoorn
 
Tip: Meer informatie over het programma, prijs en inschrijven? Download de brochure!
Startdata en plaatsen
  Apeldoorn
Woensdag 8 maart 2023
Lesvorm: Klassikaal

  Apeldoorn
Maandag 21 augustus 2023
Lesvorm: Klassikaal
Startgarantie


Introductie
POST HBO Geo-ICT is in deeltijd te volgen. Eén dag per week is er fysiek les in Apeldoorn.
In achttien maanden volgt u een Geo-ICT opleiding op HBO niveau die je parttime kunt volgen: 1 dag per week is er les. Het uitgangspunt is dat er fysiek les wordt gegeven. Alle lessen worden opgenomen zodat je ze later nog eens kunt terugzien.
Na deze Post-HBO opleiding kun je ervoor kiezen om de volledige HBO Bachelor Informatica opleiding te volgen. In dat geval kun je vrijstelling krijgen voor het Geo-ICT deel waardoor je de volledige HBO opleiding in een korte periode kunt behalen.

Doelgroep

Iedereen die opgeleid wil worden tot Geo-ICT specialist.

Na deze Post-HBO opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als GIS specialist bij een gemeente, defensie, een veiligheidsregio, een provincie, een waterschap of het bedrijfsleven.

Lesprogramma

De Post-HBO opleiding is verdeeld in drie blokken van elk zes maanden. Elk blok heeft een bepaald thema. Elk leerproject wordt afgesloten met een integrale praktijkopdracht gerelateerd aan dat thema.

  • Blok 1 - Geo informatie data
  • Blok 2 - Ruimtelijke analyse
  • Blok 3 - Geo ICT Development

Benodigdheden

Voor deze cursus is een laptop een vereiste. U dient deze zelf mee te nemen. Op die laptop moet u wel de bevoegdheid hebben om zelf programma's te installeren. Literatuur is niet inbegrepen bij het collegegeld.

Toets

U kunt ervoor kiezen om toetsen af te leggen. Hiermee kunt u maximaal 90 HBO studiepunten verzamelen. Aansluitend kunt u ervoor kiezen om een volledige HBO Bachelor Informatica te volgen bij de ICT Academie Apeldoorn. Er geldt een meerprijs van EUR 2646,- (vrij van BTW) voor het gehele programma indien u ervoor kiest om toetsen af te leggen.
Als u geen toetsen wilt afleggen ontvangt u aan het einde van de Post-HBO opleiding een certificaat van deelname van de ICT Academie Apeldoorn.

Voorkennis

Indien gekozen wordt voor het afleggen van toetsen om HBO studiepunten te verzamelen gelden ook de normale instroomeisen voor het HBO, te weten: minimaal MBO-4, HAVO of VWO diploma als vooropleiding.
Programmeerkennis - bijvoorbeeld van Python - is wel vereist. Indien gewenst kan de student aansluiten bij de module Python dat ook gegeven wordt bij de ICT Academie Apeldoorn.

Diversen

De toetsen en de HBO studiepunten vallen onder de verantwoordelijkheid van de hogeschool Capabel in samenwerking met de ICT Academie Apeldoorn.


Er zijn nog geen ervaringen hierover gedeeld.
   


   


€ 9.000 
  • BTW: Prijs is exclusief BTW
  • Volledigheid prijs: Er zijn nog aanvullende kosten.
  • Annuleren: Kosteloos annuleren tot 8 weken voor de start van de cursus.

Voertaal
Nederlands
Literatuur
Engels

Aantal plaatsen
12

Looptijd
18 maanden

ECTS (studiepunten)
90

Afronding
Certificaat van deelname of HBO studiepunten

Trefwoorden (tags)
HBO Bachelor ICT

Cursuscode
BSPGEO

Cursusnummer
1155