085 - 0656763 info@ictaa.nl

We begrijpen dat je al een mooie reis hebt afgelegd in je carrière, en het is tijd om die naar een hoger niveau te tillen. De ICT Academie Apeldoorn heeft de perfecte gelegenheid voor je in de vorm van onze parttime HBO Bachelor opleiding in Informatica.

Onze opleiding is specifiek ontworpen met twee specialisaties – Software Engineering en Geo-ICT – die uitsluitend bedoeld zijn om jullie vaardigheden verder te verfijnen en uit te breiden. Met onze rijke leeromgeving, deskundige faculteit en praktische benadering van leren, zijn we ervan overtuigd dat je je horizon kunt verbreden en je potentieel maximaal kunt benutten.

We begrijpen dat je het druk hebt, en daarom hebben we twee handige informatiesessies gepland om je meer te vertellen over de opleiding en om al je vragen te beantwoorden. De eerste is een online sessie op maandagavond 5 juni van 20:00 – 21:00. Hier kun je vanuit huis aan deelnemen. De tweede is een persoonlijke sessie op onze opleidingsinstituut in Apeldoorn op maandag 12 juni van 17:00 – 18:00, waarbij je de gelegenheid hebt om onze faciliteiten te ervaren en onze faculteit te ontmoeten.

Dus, ben je klaar om je carrière een boost te geven en je kennis naar een hoger niveau te tillen? Mis deze informatiesessies niet! Maak van deze kans gebruik en stap in de boeiende wereld van Informatica. Zet vandaag nog de stap om je potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Vergeet niet: elke grote reis begint met een enkele stap. Laat deze informatiesessies die stap zijn naar jouw toekomstige succes.

Met vriendelijke groet,
Het team van de ICT Academie Apeldoorn