085 - 0656763 info@ictaa.nl

Waar en wanneer: donderdag 23 maart 2023 van 18:00 – 21:00 te Nijkerk (Gelderland)

Stap in de spannende wereld van de robotica en ontdek de mogelijkheden van collaboratieve robots (cobots) met de hands-on workshop van Gibas. Tijdens deze workshop maak je kennis met de meest geavanceerde cobot op de markt, de Universal Robots, en leer je de basisbeginselen van het programmeren.
 
In slechts twee uur tijd doe je praktische kennis op van de cobot en word je getraind in het gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Je zult je eigen robot programmeren en leren hoe je deze kunt gebruiken om complexe taken uit te voeren.
 
De workshop is ontworpen voor iedereen die interesse heeft in industriële robotica en zijn of haar kennis wil vergroten. Of je nu een professional bent in de industrie of gewoon een nieuwsgierige hobbyist, deze workshop zal je zeker inspireren en uitdagen.
Meld je nu aan voor deze unieke kans om een cobot te programmeren en ontdek hoe deze technologie ons dagelijks leven kan verbeteren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de toekomst van de robotica en schrijf je vandaag nog in!

Aanmelden kan via deze link: https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-gelderland/activiteiten/activiteit/robots-programmeren-gibas https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-gelderland/activiteiten/activiteit/robots-programmeren-gibas